Geen masterdiploma, wel talent?

Recent van de schoolbanken, maar geen master diploma op zak? De oorzaken kunnen uiteenlopend zijn, maar dat is nu niet van belang. Wat ons wel interesseert, zijn je ambities. Je honger om uit te groeien tot een topverkoper. Wie weet ben jij één van die Jonge Raven die we zoeken voor onze klanten?

 

Commerciële vaardigheden zijn een evidentie. Voeg daarbij nog organisatietalent, flexibiliteit en een vlotte, goed onderbouwde babbel. Bepaal voor jezelf waar je sterktes liggen: wil je de baan op en een rasechte topverkoper worden? Of wil je je commerciële drive eerder inzetten in een verkoopondersteunende functie?

 

Denk je dat je één van die Jonge Raven bent? Opgelet: onze selectiecriteria zijn streng. Een nieuwe topverkoper selecteren is een serieuze job.

 

Lees goed na op onze website hoe je kans maakt om één van die Jonge Raven te worden. Overtuig ons van je commerciële vaardigheden en wie weet sta je aan het begin van een glansrijke toekomst!

 

Aarzel niet om JongeRaven te contacteren voor bijkomende en vrijblijvende informatie of vragen. Volg ons via FacebookTwitter en LinkedIn.

 

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@wijzeraven.be

Tel: 0478 91 93 05

Onze kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!