Een Jonge Raaf in uw bedrijf!

- Bent u op zoek naar een all-round commerciële werkkracht?
 

- U heeft een commercieel project voor ogen, maar nog niemand die het kan ‘trekken’?


- U wil extra power in uw bedrijf en daarvoor een young potential in huis halen?


- U vindt  competenties en talent minstens zo belangrijk als diploma’s?


 

Dan moet u beslist eens een Jonge Raaf proberen!   

 

 JongeRaven is geen interimkantoor maar een gespecialiseerd selectie- en rekruteringsbureau dat continu op zoek gaat naar het betere commerciële talent, zowel (latent) werkzoekenden als werkenden. U krijgt van ons een supergemotiveerde kandidaat uit ons JongeRaven-nest, op maat van uw bedrijf. De best passende youngpotentials schotelen wij u voor; u kiest, u beslist, maar veel kans dat u met een goudhaantje gaat lopen!

 

Na opstart van uw JongeRaaf volgen wij de beginperiode van nabij op, met meerdere afstemmingsmomenten. Zo garanderen we u een soepele inwerking. Bij JongeRaven vindt u ook een gesprekspartner op vlak van HR en organisatieontwikkeling. Onze ervaring en know-how delen we graag!

En wat ook is: no cure no pay, they say. Zolang de kandidaat niet opstart in de functie, bent u ons niets verschuldigd. We rekenen geen opstart- of administratiekosten, we eisen geen exclusiviteit. Dus waarop wachten?

Haal nu uw Jonge Raaf binnen!

 

Aarzel niet om JongeRaven te contacteren voor bijkomende en vrijblijvende informatie of vragen. Volg ons via FacebookTwitter en LinkedIn.
 

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@wijzeraven.be

Tel: 0478 91 93 05

Onze kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!