Een Jonge Raaf getuigt...

Deze Jonge Raaf getuigt als volgt omtrent zijn ervaring met ons kantoor. Een niet gekleurd verhaal dus, authentiek, zoals wij steeds willen zijn:

Wat was je ervaring met JongeRaven?


Aan JongeRaven hield ik een heel goed gevoel over.
Tijdens mijn eerste gesprek heeft Luc bijna uitsluitend geluisterd naar wat ik precies wil.
Ook vond ik het positief en onderscheidend dat de jobomschrijvingen telkens in
een soort 'verhaalvorm' waren geschreven (je weet wel wat ik bedoel). Dit is vooral interessant voor verkoopfuncties want als je op vacaturewebsites kijkt zijn alle functieomschrijvingen voor 95% identiek. Luc schetste telkens de nodige achtergrond van het bedrijf, de zaakvoerders, naar wat ze écht op zoek zijn.

 

Wat zette jou aan om ons te contacteren?


Vooral de vacatures op jullie website. Geen gewichtige taal of gekke vereisten.
Leuke commerciële functies in toffe bedrijven. Ik zag meteen dat dit iets voor mij was.
Ten tweede was ik ook de klassieke selectiekantoren beu. Telkens opnieuw 200 vragen oplossen, om zelf maar in aanmerking te komen. Eens ze zien dat de testen goed zijn, zijn ze plots laaiend enthousiast en laten ze je geen seconde met rust, alleen.. voor de meest absurde functies. Ik ben gecontacteerd geweest voor deur tot deur verkoop en verkoper in een viswinkel. Ik wou vacatures op maat zonder dat ik 6 keer per dag opgebeld werd en liefst niet bij de grote HR-'ketens'.

 

Wat is het verschil met andere kantoren?


Al na een eerste gesprek vertrouwde ik Luc al veel meer dan een uitzendconsulente waar ik al 5 gesprekken mee had. Als ik buitenkwam had Luc geen grootste praat verkocht maar had ik wel het gevoel dat hij geluisterd had en snapte wat ik zocht.
Ook wordt er bij sommige kantoren niet verder gekeken dan 1 minuutje naar de C.V. Voor mensen die een wat hobbelig parcours hebben afgelegd of bijvoorbeeld geen diploma hebben biedt JR toch de kans om gehoord/gezien te worden. In plaats van te kijken naar wat je vroeger niet gedaan hebt, kijkt JR naar wat je later nog allemaal kunt doen."

 

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@wijzeraven.be

Tel: 0478 91 93 05

Onze kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!