Logo

UW SELECTIEPARTNER VOOR COMMERCIEEL MANAGEMENTTALENT

JOBS VOOR COMMERCIEEL LEIDINGGEVENDENWaarom WijzeRaven?
 
 

WijzeRaven is het vervolg op onze eerder ontwikkelde platformen JongeRaven en SterkeRaven. Wijze Raven zijn meestal zelf gestart als vertegenwoordiger of accountmanager, van waaruit ze het klappen van de zweep van in de praktijk hebben leren kennen. En vroeg of laat komt de roeping om een stapje hoger te gaan, om hun commerciële vakkennis door te geven, om een grotere commerciële (eind)verantwoordelijkheid op te nemen.

 

En of je die nu salesmanager noemt, teamleader, business unit manager of commercieel directeur, what’s in a name? Alle functietitels hebben het met elkaar gemeen dat ze commercieel leidinggevend zijn.

 

Wij beschikken over een poule voorgeselecteerde Wijze Raven en selecteren graag de voor uw business meest geschikte kandidaat. In veel gevallen kunnen zij, indien nodig, ook onder het statuut van zelfstandige werken.

 
testimonial_3.png


INSCHRIJVEN
 

Voor kandidaten

Ontdek hier of u een Wijze Raaf bent

U bent al een tijdje aan de slag als accountmanager, u proefde al eens van het leiding geven, zij het niet met de officiële titel? Maar het is wel degelijk die piste die u op wil?

Of misschien bent u al jaren aan de slag als BUM, als sales manager of als commercieel directeur en bent u gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Allebei prima, inschrijven maar!

Wat krijgt u als Wijze Raaf van ons?

1. Een nieuwe uitdaging

 

Uiteraard willen we u via WijzeRaven een uitdagende en zinvolle job aanreiken. Soms kan dit snel gaan, het hangt er net van af welke opdrachten er op het moment van aanmelden voor liggen. Is er nog niet direct iets bij voor u, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

WijzeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen u begeleiden tijdens uw zoektocht.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

Wij zijn geen interimkantoor, wat inhoudt dat u rechtstreeks met de opdrachtgever in kwestie zal contracteren.
Het kan bovendien snel gaan, vooropgesteld dat we binnen uw leefwereld en interesseveld een gepaste opportuniteit hebben voor liggen. Is dat niet het geval, dan gaan we samen met u op zoek.

 

Hoe wordt u geselecteerd + inschrijven

U heeft het voorgaande doorgenomen, en u herkent zichzelf in het profiel van de Wijze Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan u hieronder, en dit hebt u best al bij de hand om up te loaden: cv, relevante foto en eventueel wat geloofsbrieven.

 

2. Screenen

 

Zodra u ingeschreven bent, geeft u ons even de tijd om uw dossier door te nemen. Vinden wij uw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om Wijze Raaf te worden? Dan bellen we u even op. 

 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we samen of we elkaar zullen ontmoeten voor een diepgaandere kennismaking, face to face bij ons op kantoor.

 

4. Toegang tot functies

 

Eens dit gesprek achter de rug is, schotelen we u mogelijke opdrachten voor. U meldt ons welke opportuniteiten u het sterkst interesseren en vervolgens brengen wij u in contact met de klant.

 

Succes!

Welke jobs kan WijzeRaven u aanbieden?

WijzeRaven biedt je leidinggevende jobs aan met commerciële eindverantwoordelijkheid. Dit kan in allerlei sectoren zijn, zowel bij fabrikanten als bij handelaars, in producten, projecten of diensten, regionaal, nationaal of internationaal. De meeste van onze klanten zijn Belgische bedrijven maar ook meer en meer buitenlandse ondernemingen vinden de weg naar een Wijze Raaf.

Voor bedrijven

Wat kan u als bedrijf van ons verwachten?

U bent op zoek naar een commercieel directeur? Een Business Unit Manager? Een salesmanager? Of u geeft uw leidinggevende een andere titel? No matter, geef ons een seintje, het makkelijkst werkt dat via het inschrijvingsformulier. Wij schotelen u dan zo snel mogelijk een of meerdere kandidaten voor, uit onze database.

 

Wij specialiseren in commerciële profielen, en u krijgt er dus onze ervaring bovenop. Wij hanteren steeds een efficiënte approach, en stellen enkel kandidaturen voor die voor u relevant zijn. De definitieve screening van de kandidaat blijft uiteraard bij uzelf.

 

Wij werken hierbij met een succes fee, op no cure no pay basis. Dus enkel ingeval van contracteren van een kandidaat is er sprake van een vergoeding.

Welke opdrachten kan WijzeRaven voor u invullen?

U zoekt een sales director, een teamleader, een BUM of een commercieel directeur? Dan bent u bij WijzeRaven aan het juiste adres. 

Wat kost het u?

De selectiefee voor een Wijze Raaf is bijzonder competitief. Bovendien weet u op voorhand precies welke kost wij u voor de kandidaat zullen berekenen: uniek in de branche!

 

U krijgt het betere talent van de markt aangeboden, voor een tarief dat niet eens duurder is dan bij een modaal interimkantoor.

 

Onze tarieven zijn ook nog eens glashelder en duidelijk vanaf de start. Het loon van de kandidaat maakt bij ons geen enkel verschil!

 

Mocht u met interim niet bekend zijn, laat ons dan samen eens de rekening maken:

 

 

 

Wat kost u een tewerkstelling via interim?

 

 

 

Stel, u komt een loon overeen van 5.000,- € bruto en u werkt volgens een wettelijk uurregime van 38 u per week. U krijgt dan wekelijks een afrekening met een uurtarief als volgt: 5.000 * 12 maand/52 weken/38 uren = 30.3644 per uur.

 

 

 

Hierop past men dan een coëfficiënt toe (om alle kosten mee betaald te krijgen + een gezonde winstmarge aan over te houden).  Deze coëfficiënt zal voor een Wijze Raaf kaliber variëren naargelang het kantoor tussen 2.25 en 2.45.  Laat ons maar eens het laagste (goedkoopste) nemen: 30.3644 x 2.25 = 68.3198 ziet u dus als uurtarief op uw factuur.  Of per maand wordt dat 68.3198 * 38 * 52 / 12 = 11.250 euro.

 

Gelukkig zit u niet voor een jaar vast aan een interimformule, maar er is wél steeds een minimumtermijn van toepassing.  Deze termijn zal variëren van 100 tot 135 gepresteerde dagen, weerom naargelang het kantoor.  Laat ons ook hier weer de laagste (goedkoopste) termijn nemen om te vergelijken.  Gezien het om gepresteerde dagen gaat, moet u die termijn dus verlengen met vakantie, ziekte of andere afwezigheden; gemiddeld komen daar dus al gauw 15 dagen bij… Laat ons nu voor het gemak eens redeneren dat 100 + 15 = 115 werkdagen gelijk staat met 5 maanden.

 

 

 

U zult dus over 5 maanden totaal 11.250 * 5 = 56.250 betalen.

 

 

 

En wat is uw totale salariskost als u zonder interim werkt?

 

 

 

Rest ons nog uw salariskost te berekenen, ingeval u niét via interim werkt, maar de kandidaat op uw eigen payroll inschrijft.  Die regel kent u wellicht al goed: u verhoogt inderdaad het bruto van 5.000 met de werkgeversbijdrage (+ 25 %) * 13.92 (vakantiegeld en eindejaarspremie) en deelt door 12 om een gemiddelde maandelijkse kost te bekomen: 7.250 euro.

 

 

 

Over 5 maand geeft u dit 7.250 * 5 = 36.250.

 

 

 

Een verschil dus van 56.250 – 36.250 = 20.000 euro.

 

 

 

Welnu, de fee die u ons zal betalen zit hier merkelijk onder, en dit voor een selectieproces dat uiterst doelgericht gebeurt.

 

 

 

Hou er ook rekening mee dat bovenstaande ‘op zijn nauwst’ is berekend, met de laagste coëfficiënt, de laagste termijn, zonder extra kosten* te rekenen die u ook dient te betalen.

 

* bv maaltijdcheques, dimona aangiftes, verzekeringen etc. worden ook met een margetoeslag doorberekend.

Bedrijf - werkwijze

Inschrijven

 

Inschrijven kan u hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de gezochte functie in. Of u kan ons uiteraard ook altijd eerst eens mailen of bellen.

 

Kandidaten voorstellen

 

WijzeRaven is op continue basis op zoek naar sterke kandidaten en beschikt over een uitgebreide database commercieel leidinggevenden. Hebben we niet meteen een geschikt iemand in ons nest voor u? Dan gaan we uiteraard actief op zoek, en bezorgen u binnen de kortst mogelijke tijd één of meerdere kandidaten.

Schrijf u in via onderstaand inschrijvingsformulier.


Opportuniteiten

HR Director | Benelux

Samen met onze Nederlandse partner kijken wij uit naar een HR Director. Je komt terecht in een internationale organisatie en krijgt de verantwoordelijkheid over het personeelsmanagement van de Benelux afdelingen (2 in België en 1 in Midden-Nederland).
Je eigen HR-team bestaat uit 5 mensen. Je bent bereid om zowel vanuit België als vanuit Nederland te werken. Je beheerst uitstekend Nl-Fr-En, en je hebt ervaring met o.a. team-, change- en talent management. Je waakt over een vlot verloop van alle HR processen en draagt bij aan nieuwe HR projecten op lokaal en internationaal niveau.
Onze klant zal de voorkeur geven aan een kandidaat die ervaring heeft binnen de zakelijke dienstverlening (bv hospitalitysector).
Kandideren kan met cv en een begeleidende motivatie via email naar luc@wijzeraven.be.

 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Wijze Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft 25 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
25 jaar ervaring met KMO's.

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ruime commerciƫle ervaring.

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@wijzeraven.be

Tel: 0478 91 93 05

Zoek geen groots kantoor als je bij ons in de buurt komt. Voor een gesprek heb je wat stilte nodig, wat warmte. Een paar stoelen volstaan, en die hebben we! Je bent welkom.