Logo

UW SELECTIEPARTNER VOOR COMMERCIEEL MANAGEMENTTALENT

JOBS VOOR COMMERCIEEL LEIDINGGEVENDENWaarom WijzeRaven?
 
 

WijzeRaven is het vervolg op onze eerder ontwikkelde platformen JongeRaven en SterkeRaven. Wijze Raven zijn in veel gevallen zelf hun carrière gestart als accountmanager of als binnendienstmedewerker, van waaruit ze het klappen van de zweep van in de praktijk hebben leren kennen. En vroeg of laat komt de roeping om een stapje hoger te gaan, om die opgedane commerciële vakkennis door te geven, om een grotere commerciële (eind)verantwoordelijkheid op te nemen.

 

En of je die nu salesmanager noemt, teamleader, business unit manager of commercieel directeur, what’s in a name? Alle functietitels hebben het met elkaar gemeen dat ze commercieel leidinggevend zijn.

 

Wij beschikken over een poule voorgeselecteerde Wijze Raven en selecteren graag de voor uw business meest geschikte kandidaat. In veel gevallen kunnen zij, indien opportuun, ook als zelfstandige aan de slag.

testimonial_3


INSCHRIJVEN
 

Voor kandidaten

Ontdek hier of u een Wijze Raaf bent

U bent al een tijdje aan de slag als accountmanager, u proefde al eens van het leiding geven, zij het niet met de officiële titel? Maar het is wel degelijk die piste die u op wil?

 

Of misschien bent u al jaren aan de slag als BUM, als sales manager of als commercieel directeur en bent u gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Allebei prima, inschrijven maar!

Wat krijgt u als Wijze Raaf van ons?

1. Een nieuwe uitdaging

 

Uiteraard willen we u via WijzeRaven een uitdagende en zinvolle job aanreiken. Soms kan dit snel gaan, het hangt er net van af welke opdrachten er op het moment van aanmelden voor liggen. Is er nog niet direct iets bij voor u, dan is wat geduld de boodschap.

 

2. Onze ervaring

 

WijzeRaven doet meer dan een job aanbieden. Onze ervaring krijgt u er bovenop. Wij zaten ook jarenlang op de stoel van de werkgever en wij kunnen u begeleiden tijdens uw zoektocht.

 

3. Een rechtstreeks contract

 

Wij zijn geen interimkantoor, wat inhoudt dat u rechtstreeks met de opdrachtgever in kwestie zal contracteren.
Het kan bovendien snel gaan, vooropgesteld dat we binnen uw leefwereld en interesseveld een gepaste opportuniteit hebben voor liggen. Is dat niet het geval, dan gaan we samen met u op zoek.

 

Hoe wordt u geselecteerd + inschrijven

U heeft het voorgaande doorgenomen, en u herkent zichzelf in het profiel van de Wijze Raaf?

 

1. Inschrijven

 

Inschrijven kan u hieronder, en dit hebt u best al bij de hand om up te loaden: cv, relevante foto en eventueel wat geloofsbrieven.

 

2. Screenen

 

Zodra u ingeschreven bent, geeft u ons even de tijd om uw dossier door te nemen. Vinden wij uw kandidatuur positief en relevant, dit wil zeggen kans makend om Wijze Raaf te worden? Dan bellen we u even op. 

 

3. Elkaar ontmoeten

 

Na dit eerste telefonisch contact beslissen we samen of we elkaar zullen ontmoeten voor een diepgaandere kennismaking, online of face to face bij ons op kantoor.

 

4. Toegang tot functies

 

Eens dit gesprek achter de rug is, vertellen we u meer over de functie(s) in ons portfolio. Bij interesse brengen wij u in contact met onze klant.

 

Succes!

Welke jobs kan WijzeRaven u aanbieden?

WijzeRaven biedt u leidinggevende jobs aan met commerciële eindverantwoordelijkheid. Dit kan in allerlei sectoren zijn, zowel bij fabrikanten als bij handelaars, in producten, projecten of diensten, regionaal, nationaal of internationaal.

 

De meeste van onze klanten zijn Belgische bedrijven maar ook meer en meer buitenlandse ondernemingen vinden de weg naar een Wijze Raaf.

Voor bedrijven

Wat kan u als bedrijf van ons verwachten?

U bent op zoek naar een commercieel directeur? Een Business Unit Manager? Een salesmanager? Of nog een andere functie(titel)? Maakt niet uit, geef ons een seintje, dat kan via het inschrijvingsformulier hieronder, of via telefoon of mail. Wij gaan geapst en gericht voor u op zoek binnen en buiten onze database naar het best passende profiel.

 

Wij specialiseren in commerciële profielen, en u krijgt er dus onze ervaring bovenop. Wij hanteren steeds een efficiënte approach, en stellen enkel kandidaturen voor die voor u relevant zijn. De definitieve screening van de kandidaat blijft uiteraard bij uzelf.

 

Wij werken hierbij met een succes fee, volledig marktconform.

Welke opdrachten kan WijzeRaven voor u invullen?

U zoekt een sales director, een teamleader, een BUM of een commercieel directeur? Dan bent u bij WijzeRaven aan het juiste adres. 

Wat kost het u?

Selectie en rekrutering, wat kost dat me eigenlijk?  Geen spek voor mijn bek, denkt u wel eens?  Alleen voor de “grote jongens” weggelegd? Of ook: wat je zelf doet, doe je beter? Mmm..

 

Berekende u al eens de totale kost van een mislukte aanwerving (loonkost, opleidingskost, ontslagvergoeding, om nog niet van de mentale lasten te spreken)? Of ook, wat u van omzet en marge verliest in al die tijd dat u nog geen saleskracht vond?

 

Hulp bij de werving en selectie van SterkeRaven biedt u niet alleen meer zekerheid, maar ook een veel ruimere kandidatenkeuze.

 

Ons tarief is helder en volledig marktconform. Geen adders onder het gras. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje en we bezorgen het u.

Bedrijf - werkwijze

Inschrijven

 

Inschrijven kan u hieronder via het inschrijvingsformulier. U vult uw gegevens en de gezochte functie in. Of u kan ons uiteraard ook altijd eerst eens mailen of bellen.

 

Kandidaten voorstellen

 

WijzeRaven is op continue basis op zoek naar sterke kandidaten en beschikt over een uitgebreide database commercieel leidinggevenden. Hebben we niet meteen een geschikt iemand in ons nest voor u? Dan gaan we uiteraard actief op zoek, en bezorgen u binnen de kortst mogelijke tijd één of meerdere kandidaten.


Opportuniteiten

Sales Manager | Belux

Vanuit je ervaring op fabrikantniveau heeft sales via distributeurs, installateurs en voorschrijvers voor jou geen geheimen meer. Je team bestaat uit een 12-tal medewerkers, en je people management skills in combi met je onderhandelingstalent maken van jou hun steun en toeverlaat. Jouw accountmanagers zijn plantrekkers maar voor de grotere en/of moeilijkere dossiers kom je ook zelf het terrein op. Je komt terecht bij een top-3 speler in zijn markt, breed internationaal vertakt, maar met voldoende lokale autonomie.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Wijze Raaf.

Sales Manager | W-Vl

Als rechterhand van de CEO zal je in eerste instantie de functie van Sales Manager voor jou nemen. De verdere opvolging van de vertegenwoordigers, uitdenken van een strategie om de omzet en winstobjectieven te behalen. Maar ook nadenken over nieuwe markten en mogelijkheden, zelfs nieuwe producten. Key Accounts volg je zelf ook mee op. Voor de buitenwereld word jij dus het gezicht  van deze KMO in volle expansie. Kennis van de autopartsmarkt (of van een distributieomgeving) is een troef. Gezien de ambitie ook op Wallonië is gericht, beheers je je Frans ook goed. Deze reactieve KMO is gelegen in West-Vlaanderen, jouw thuisbasis ligt bij voorkeur hier zodat je regelmatig vanuit de bestaande kantoren kan werken.

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Wijze Raaf.

Sales Manager Voedingsverpakking | Belgiƫ

Je hebt een netwerk binnen de food retail en idealiter ben je in je carrière ook al eens met verpakkingen bezig geweest. De grotere retailers ga je zelf bewerken, de rest van de markt zit in de handen van het team van 3 accountmanagers die jij aanstuurt. 

Interesse? Schrijf je hier in en wie weet word jij onze nieuwe Wijze Raaf.

WIE ZIJN WE?

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc Deraedt

Luc heeft mrer dan 30 jaar ervaring in KMO-land: trading, sales, marketing, product management, én.. HR: dat is zijn ding. Hij houdt van business bouwen, en daarvoor het juiste team neerzetten.

 

Luc
30 jaar KMO-ervaring

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve Devlies

Lieve mixt een ruime commerciële ervaring in verschillende sectoren met de non-profit. Haar coachingsskills zijn subliem, haar doortastend menselijk inzicht komt van haar 6e en 7e zintuig..

 

Lieve
Ademt HR

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum Bossuyt

Dignum heeft niet alleen de sales maar ook het ondernemen in het bloed. Steeds opgewekt, steeds strijdlustig, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Dignum
ex Jonge Raaf

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies Deketele

Marlies heeft meer dan 10 jaar ervaring in werving en selectie. Altijd goedgezind, altijd luisterbereid, gaat Marlies graag voor je op zoek naar jouw perfect match!

 

Marlies
de blik vooruit

GoeieGrond bv

Warandestraat 244

8560 Moorsele

 

Email: info@wijzeraven.be

Tel: 0478 91 93 05

Onze kantoren vind je in de Kortrijkstraat 145 in B - 8560 Wevelgem, je bent welkom!